Nastavlja se potraga za muškarcem nestalim kod Niša

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se potraga za muškarcem nestalim kod Niša

Pripadnici policije i rođaci i danas tragaju za N. R. (32) iz Gonjeg Komrena kod Niša koji je nestao prošlog petka kada je s bratom i dvojicom prijatelja pošao po badnjak u šumu pored tog mesta.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su za Betu da potraga i dalje traje.

Prema nezvaničnim informacijama, u potragu su uključeni pripadnici niškog odreda žandarmerije, policije i vatrogasno-spasilačke ekipe, kao i rođaci i prijatelji nestalog.

N. R, njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << brata M. R. (36) i dvojicu prijatelja, B. I. (49) i S. I. (38), snežna mećava je naterala da u ataru sela Hum siđu sa traktora kojim su krenuli u šumu i da spas potraže u kolibi udaljenoj oko 150 metara od puta.

Zbog mraka i snežne mećave trojica muškaraca nisu primetila da do kolibe nije stigao N. R.

Pripadnici vatrogasno-spasilačke brigade uspeli su da u toku dana prebace tri prijatelja do njihovih kuća, a odmah je krenula i potraga za N. R.

Rođaci i prijatelji nestalog nadaju se da je on ipak uspeo da pronađe sklonište u šumi jer je kao lovac mnogo puta prošao tim krajem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.