Nastavak radova u selu Ljuberađa

Izvor: Megafon.co, 13.Avg.2020, 11:39

Nastavak radova u selu Ljuberađa

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Selo Ljuberađa, kvar na mreži. Nastavak radova od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže u mahali Linovo, u selu Ljuberađa. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ljuberađa.
– Naselјe Šlјaka, ulica Palјinska br. 10. Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Palјinskoj br. 10, u naselјu Šlјaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << do 15 sati u Palјinskoj ulici.
– Naselјe Šlјaka, ulica Slaviše Cekića br. 18. Voda na ulici, novi kvar i nužan je iskop u ulici Slaviše Cekića br. 18, u naselјu Šlјaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Slaviše Cekića.
– Ulica Kralјa Stefana Prvovenčanog. Obavlјaju se radovi za privredni subjekt na povezivanju vodovodne mreže u ulici Kralјa Stefana Prvovenčanog, na raskrsnici sa ulicom Sedmi Juli. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 15 sati u delu ulice Kralјa Stefana Prvovenčanog, od Svetosavske do ulice Sedmog Jula.
– Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 89. Voda curi na servisnom ventilu, potrebna je zamena istog, nužan je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 89, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priklјučne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, moguć je prekid i za 10-tak domaćinstava u okruženju mesta kvara. U delu ulice gde se obavlјa intervencija biće u prekidu saobraćaj ali postoji obilaznica i vozila će biti propisno usmeravana.
– Ulica Jovana Mitića Đorđa br. 2. Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Mitića Đorđa br. 2. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 19 sati u ulici Jovana Mitića Đorđa.
– Ulica Janisa Janulisa br. 27. Deformisana cev priklјučka, potrebna je zamena cele veze u ulici Janisa Janulisa, kod broja 27. Zbog radova na popravci priklјučne veze voda je zatvorena na pomenutoj adresi od prethodnog dana i ostaje tako do 19 sati, do završetka radova.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u četvrtak, 13. avgusta, raditi na zameni sijalica na teritoriji opštine Palilula.
Biće izvedeni radovi na obeležavanju linija na lokalnim putevima Vrtište – Mezgraja, kao i obeležavanje zona škole u ulici Dimitrija Tucovića i BUS stajališta na Bulevaru Zorana Đinđića.
Postavlјanje zaštitnih stubića planirano je u ulici Vazduhoplovaca.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.