Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2024, 16:51

NUNS: Opština Bujanovac da omogući novinarima da nesmetano izveštavaju o pitanjima od javnog interesa

BUJANOVAC
Novinar Bujanovačkih Nikola Stevanović udaljen je danas sa sednice Štaba za vanredne situacije u Bujanovcu koja je zasedala zbog požara na gradskoj deponiji koji traje već treći dan. Predsednik opštine Bujanovac i druga nadležna tela treba da omoguće novinarima da neometano izveštavaju o bitnim pitanjima, a plan za sanaciju požara to svakako jeste.
Odluku da je sednica zatvorena za javnost predsednik opštine Nagip Arifi saopštio je nekoliko trenutaka pošto je novinar Nikola Stevanović stigao na sednicu.
Glavni i odgovorni urednik Bujanovačkih Nikola Lazić kaže da požar dugo traje i da su hteli pravovremeno da izveste o planu Štaba.
„Zadnja tri dana građani su...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

NUNS: Opština Bujanovac da omogući novinarima da nesmetano izveštavaju

Izvor: Danas, 11.Apr.2024

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) je danas pozvalo vlast u opštini Bujanovac da omogući novinarima da prate zasedanja Štaba za vanredne situacije da bi mogli da na vreme izveste javnost o pitanjima od javnog značaja, kao što je plan za sanaciju požara na gradskoj deponiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.