NEVIĐENA DRAMA: Malom Komnenu pozlilo pre nastupa, a on iz bolnice došao na binu, RASTURIO i sve ostavio bez teksta! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jun.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA DRAMA: Malom Komnenu pozlilo pre nastupa, a on iz bolnice došao na binu, RASTURIO i sve ostavio bez teksta! (VIDEO)

Sjajnom Komnenu Vukoviću je pozlilo na generalnoj probi, i pomoć mu je ukazana u bolnici, ali on je ipak smogao snage da se pojavi u "Pinkovim zvezdicama" i sve je oborio s nogu svojim nastupom.

Komnen je otpevao numeru iz serije "Porodično blago", a članovi žirija su ga zasuli pohvalama.

- Stvarno me je ganuo do suza. Ovaj nastup mi je bio baš potresan. Danas si pobedio i sebe i scenu, a "Dens fektori", bilo je neverovatno - priznala je Leontina.

A oduševljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Goca Tržan je Komnenu uputila mnogo komplimenata.

- Nikad bolje nije pevao! Nekako nas on sve podseti na neke važne stvari u životu. On nas je sve podsetio koliko je porodica važna. Bravo, Komnene, ovo je večeras bio pobednički nastup - poručila je Goca.

Ovako je izgledao nastup fenomenalnog Komnena:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.