NASTAVLJA SE CRNA SERIJA: Rano jutros pronađen leš muškarca u Nišavi

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE CRNA SERIJA: Rano jutros pronađen leš muškarca u Nišavi

Leš pedesetosmogodišnjeg muškarca pronađen je jutros oko 5.45 u Nišavi u blizini hipermarketa „DIS“ u Nišu.

Beživotno telo u rečnom plićaku primetili su ljudi koji su jutros šetali Nišavskim kejom. Policija, vatrogasci i Hitna pomoć odmah su izašli na lice mesta. Dvojica policijskih službenika su izvukla čoveka na obalu. Prema stanju tela, ustanovljeno je da je u vodi bio bar nekoliko sati.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, reč je o čoveku čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je nestanak prijavljen policiji. Najverovatnije se radi o samoubistvu, jer je utopljenik bio potpuno obučen pa se isključuje mogućnost da se radi o nesreći prilikom kupanja. Policijska uprava saopštila je da je obavljen uvidjaj, da je obavešteno Više javno tužilaštvo te da je ustanovljeno da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je preminuli žrtva krivičnog dela.

Foto: Telegraf

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE CRNA SERIJA: Rano jutros pronađen leš muškarca u Nišavi

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Jul.2016

Najverovatnije se radi o samoubistvu, jer je utopljenik bio potpuno obučen pa se isključuje mogućnost da se radi o nesreći prilikom kupanja.. Leš pedesetosmogodišnjeg muškarca pronađen je jutros oko 5.45 u Nišavi u blizini hipermarketa „DIS“ u Nišu.. Beživotno telo u rečnom plićaku...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Niš: Leš muškarca u reci, izbodeni mladići

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2016

U plićaku reke Nišave, u blizini hipermarketa DIS, jutros oko 5.45 pronađen je leš muškarca Z. Đ. (58), rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu..."Uviđaj je izvršen i ustanovljeno je da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo. Z. Đ. je izvršio samoubistvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.