N1 intervju sa Sašom Jankovićem u četvrtak u 20h

Izvor: N1 televizija, 29.Mar.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1 intervju sa Sašom Jankovićem u četvrtak u 20h

Predsednički kandidat Saša Janković biće gost emisije N1 intervju, u četvrtak, 30. marta od 20 časova.

Posle više od devet godina provedenih na funkciji zaštinika građana, Saša Janković ušao je u trku za predsednika Republike tako što ga je kandidovala Grupa građana “Za Srbiju bez straha”.

Upravo je strah nešto o čemu često u kampanji govori, naglašavajući da Srbija treba da bude zemlja u kojoj institucije rade u interesu svih građana a ne jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čoveka.

Veruje da može da pobedi u drugom krugu i obećava da će Srbija drugačije izgledati ako se to desi, ali još nije rekao da li će on podržati nekog kandidata ukoliko dođe do drugog kruga u kojem nema njega.

Sreda, 29. marta od 20 sati, u serijalu Intervju N1, sa predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem razgovara Minja Miletić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.