N1 Intervju: Miroslav Lajčak, četvrtak u 21 čas

Izvor: N1 televizija, 26.Dec.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1 Intervju: Miroslav Lajčak, četvrtak u 21 čas

U četvrtak u 21 čas gost N1 biće Miroslav Lajčak, koji u razgovoru sa Minjom Miletić komentariše najvažnije događaje 2017. godine.

Najvažnije događaje koji su obeležili 2017. u međunarodnoj političkoj areni komentarisaće u ekskluzivnom intervju za N1 televziju Miroslav Lajčak, predsednik Generalne skupštine Ujedninjenih Nacija.

Odnosi Amerike i Rusije, povlačenje Velike Britanije iz Evropske unije, rad Haškog tribunala, kao i situacija na zapadnom Balkanu teme su o kojima će Minja Miletić razgovarati sa Miroslavom Lajčakom u četvrtak, 28.decembra u 21 h na Televiziji N1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.