„Moj voljeni Beograd” za pomoć mališanima

Izvor: Politika, 27.Apr.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Moj voljeni Beograd” za pomoć mališanima

Prodajna izložba fotografija „Moj voljeni Beograd 2” autora Vladimira Vasića svečano je otvorena u prostorijama Matice iseljenika i Srba u regionu. Novcem od prodaje slika finansiraće se rehabilitacija i edukacija dece sa smetnjama u razvoju čiji roditelji ne mogu da obezbede neophodnu terapiju koja, ukoliko se započne u prvim godinama života, znatno poboljšava stanje mališana.

Vasićeve fotografije rađene su u digitalnoj štampi na foto platnu, a prikazuju istorijske i urbane >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << simbole prestonice – Kalemegdan, Ušće, mostove, Avalski toranj, Gardoš, Republičku skupštinu, Dvorski kompleks, Hram Svetog Save…

Saradnjom „Leonardi studija”, Turističke organizacije grada i Centra za edukaciju i rehabilitaciju, postavka fotografija će do 19. maja biti dostupna za sve koji budu želeli da doprinesu humanitarnoj akciji.

K. P.

objavljeno: 27.04.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.