Majka uključila veš mašinu i ostavila blizance u stanu na samo 6 minuta. Kad je ušla u kupatilo, srušila se od jeze (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Feb.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka uključila veš mašinu i ostavila blizance u stanu na samo 6 minuta. Kad je ušla u kupatilo, srušila se od jeze (VIDEO)

Trogodišnji blizanci poginuli su u subotu u Delhiju nakon što ih je majka ostavila same u stanu na samo nekoliko minuta.

Dečake Nišanta i Nakšaju pronašao je njihov otac u veš mašini u porodičnom domu nakon što su ih on i njegova supruga, majka dečaka, tražili po stanu i okolini.

Majka dečaka napunila je vodom veš mašinu ranije tog dana dok su se dečaci igrali u susednoj prostoriji. Prema pisanju tamošnjih medija, izašla je iz stana samo da kupi deterdžent >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za pranje veša, a kada se vratila nakon šest minuta nije mogla da pronađe decu, nakon čeka je pozvana policija.

I njen suprug se hitno vratio sa posla i upravo on je bio taj koji je svoju decu pronašao u veš mašini.



- Otac je odmah odveo decu u bolnicu, ali lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Kako je majka ostavila gomilu odeće blizu mašine, dečaci su se verovatno igrali i uspeli se na gomilu veša odakle su se uvuli u veš mašinu punu vode, odakle više nisu mogli da izađu - rekli su zvaničnici iz policje, a preneo je Independent.

Tela dečaka su odvedena na autopsiju, koja je potvrdila da su dečaci umrli od davljenja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.