MISTERIOZNA SMRT DOSTAVLJAČA PICE: Dobio je porudžbinu i otišao na traženu adresu, a tamo ga je UBILA BOMBA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT DOSTAVLJAČA PICE: Dobio je porudžbinu i otišao na traženu adresu, a tamo ga je UBILA BOMBA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Brajan Daglas Vels imao je 46 godina kada mu je 2003. godine bomba raznela glavu dok je dostavljao picu na traženu adresu!

Vels je 30 godina radio kao dostavljač pice, a karijeru je započeo nakon napuštanja srednje škole. Bio je dobar radnik i obavljao svoj posao na najbolji mogući način.

Međutim, onda je jednog dana primio porudžbinu koja ga je koštala života.

On je primio narudžbinu da donese dve pice na dobijenu adresu, ali nije ni slutio da će ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tamo sačekati bomba koja će mu razneti glavu!

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.