Lejdi Gaga u provodu na Savskom keju u Beogradu

Izvor: Politika, 03.Jun.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga u provodu na Savskom keju u Beogradu

Nekoliko sati pošto je doputovala u Beograd, u privatnu posetu vereniku Tejloru Kiniju koji u Srbiji snima film „Šuma”, pop pevačica Lejdi Gaga sinoć je izašla u provod u lokale na Savskom keju u našem glavnom gradu. Par je večerao u jednom poznatom beogradskom restoranu na Savskom pristaništu.

Prema fotografijama koje su postavljene na tviter stranice njenih fanova, Lejdi Gaga nije krila oduševljenje što je ponovo u zagrljaju svog momka. Uz obezbeđenje koje je prati na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << svakom koraku, šetali su zagrljeni, u društvu svojih menadžera i nisu krili svoju ljubav. Strani tabloidi odmah su preneli vesti da je pevačica bila vrlo srećna i zadovoljna, kao i da je bila obučena samo u roze haljinici, uz visoke potpetice, i da nije nosila brushalter.

Posle kadrova u Beogradu, Kini se uputio put Tare gde će nastaviti snimanje horor filma „Šuma” u režiji Džejsona Zada u kojem igra sa Natali Dorman, poznatoj po ulozi u popularnoj TV seriji „Igra prestola”.

Ne zna se koliko će Lejdi Gaga ostati u Srbiji. Sledeći zakazani koncert pevačica ima u ponedeljak u Londonu, gde će pevati u čuvenom Rojal Albert holu.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.