Legende u Sava centru 7. februara

Izvor: Politika, 18.Jan.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende u Sava centru 7. februara

BEOGRAD – Harizmatično i Legendama svojstveno nesebično pružanje emocija kroz svoje pesme čini da publika dolazi na njihove koncerte u velikom broju, a takođe rado im se odazivaju i eminetni umetnici da kao gosti dodatno oplemene koncertnu poruku.

Zato će i u 21 godini za redom 7. februara po 54. put ta grupa održati koncert u Velikoj dvorani Sava Centra.

Oni su svoj prvi koncert u tom prostoru održali na Bogojavljenje davne 1995. godine i od tada do danas grupa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ostavila neizbrisiv trag u muzičkom životu Srbije, a veoma zapaženo su im prošla i i gostovanja u svetu.

Oni su nastupali od juga Australije do zapada Kanade. Do danas su održali više od 1.800 koncerata i stekli su zavidno muzičko i scensko iskustvo.

Ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 1.500, 1.800 i 2.100 dinara.

Tanjug

objavljeno: 18/01/2015

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Legende 7. februara u Sava centru

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2015, 09:44

U velikoj dvorani Sava centra, 7. februara od 20.00, nastupiće Legende. Legende su svoj prvi koncert u Sava centru održale na Bogojavljenje, sada već davne 1995. godine. Od tada do danas grupa je ostavila neizbrisiv trag u muzičkom životu Srbije, .. Više.. The post Legende 7. februara u Sava centru...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.