LOPOVI OSTAVILI SAMO ZIDOVE

Izvor: Kurir, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOPOVI OSTAVILI SAMO ZIDOVE

Sportski centar „Mladost“ u Boru opelješen. Iz svlačionica i kupatila odnete slavine, tuševi, radijatori, čak i keramičke pločice

BOR - U svlačionicama i kupatilima Sportskog centra „Mladost“ pokradena je većina sanitarne opreme. U nekoliko prostorija nema nijedne slavine, tuša, radijatora. Pokradene su čak i NJC šolje, a na pojedinim zidovima nema keramičkih pločica. Kako je novinare obavestio v.d. direktora Milutin Simić, policija je bila na licu mesta, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sačinjen zapisnik, a pokrenuta je i istraga. Deo pokradenih stvari nalazi se u jednom privatnom preduzeću u Zaječaru.

- Ovo je neviđena sramota. Da se više brinulo o društvenoj imovini, ne bi ni došlo do urušavanja krovne konstrukcije. Ni građevinski radovi nisu obavljeni kvalitetno. Neko će za javašluk morati da odgovara - kategoričan je Branislav Rankić, predsednik opštine Bor, koji je s grupom novinara posetio objekte Sportskog centra.

Prema rečima Milutina Simića, v.d. direktora „Mladosti“, ovaj sportski centar je 17 godina bio u osnivanju. Poslednje tri godine ova organizacija nije imala pravni status, a firmu su vodila dva direktora i jedan upravni odbor. Tek odnedavno je „Mladost“ registrovana kao javna ustanova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.