Jovanović: Intervju sa Legijom napad na Vučića zbog našeg dogovora

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Intervju sa Legijom napad na Vučića zbog našeg dogovora

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da su pojedini mediji, zbog straha od njegovog dogovora sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, objavili "lažni intervju" sa Miloradom Ulemekom Legijom.

"Lažni intervju Legije je napad na Vučića zbog straha od našeg dogovora oko posla koji ćemo uraditi za Srbiju" naveo je Jovanović u saopštenju.

ider LDP je rekao i da je spreman da razgovara sa novinarom koji je uradio intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa Legijom "i da, pošto on ne postoji", ode "u zločinačko udruženje" i odgovori na sva pitanja iza kojih su se sakrili".

Jovanović je reagovao povodom tekstova u današnjim izdanjima dnevnih listova Informer ("Čeda je umešan u otmicu Miška") i Kurir ("Legija preti: Čedo, tvoj kraj će biti tužan").

Bivši komandat Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Lažni Legijin intervju

Izvor: RTS, 04.Jun.2016

Lider LDP-a Čedomir Jovanović odbacio je kao lažan intervju Milorada Ulemeka Legije koji su preneli pojedini mediji. . "Lažni intervju Legije napad je na Vučića zbog straha od našeg dogovora oko posla koji ćemo uraditi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.