Izvor: B92, 02.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Jocić nije umešan

Beograd -- Ministar infrastrukture Velimir Ilić kaže da direktor preduzeća Putevi Srbije Branko Jocić nije umešan u aferu "drumska mafija".

On kaže da Jocić nije umešan u pronevere na putnim naplatnim rampama. Povodom objavljivanja transkripata razgovora pojedinih članova te kriminalne grupe, ali i ljudi koji nisu na optužnici, Ilić je za Večernje novosti kazao da je znao da se sprema akcija hapšenja u "Putevima Srbije" i da ga je policija obavestila da Jocić nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umešan.

"Rekao sam Jociću da će biti problema, da će biti hapšenja, da radi svoj posao normalno jer preduzeće mora da funkcioniše", kazao je Ilić.

Ilić je naglasio da je direktoru "Puteva Srbije" naložio da se ne meša u posao policije i da je zahtevao da rukodstvo firme najnormalnije obavlja tekuće poslove kako se ne bi širila panika među izvođačima i kako niko spolja ne bi primetio da se bilo šta događa u preduzeću.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.