Izvor: B92, 15.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Guri u Kini"

Beograd -- Večernje novosti pišu da se Goran Radosavljević ne nalazi u Libiji, kako se spekulisalo u medijima, već u Kini.

"Guri nije u Libiji, nego u Kini. Tamo je već izvesno vreme. Ne verujem da će se uskoro vratiti, bar ne do proleća", rekao je za Večernje novosti bliski saradnik nekadašnjeg komandanta Žandarmerije Gorana Radosavljevića, za kojim je MUP Srbije raspisao internu potragu. Bivši policijski general traži se zbog informativnog razgovora vezanog za slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistva braće Bitići.

"Potraga ne bi bila ni raspisana da je njegov advokat, kako je obećao, dostavio kontakt-telefon i adresu na kojoj je Radosavljević. Sem usmene tvrdnje da je Guri u Libiji, nikakav drugi dokaz nismo dobili. Znamo jedino da je van zemlje”, navodi izvor lista iz policije.

Radosavljević je napustio zemlju maja prošle godine. Njegov stan je pod danonoćnom prismotrom.

"Onog trenutka kada bude kročio na tle Srbije, biće uhapšen i priveden na informativni razgovor u svojstvu građanina. On to zna. Ali, poznato mu je i da je od građana do osumnjičenog vrlo mali korak. Zato još vaga. Konačnu odluku nije doneo”, kaže njegov prijatelj za Novosti.

Priče o tome kako Radosavljević obučavaju telohranitelje u Libiji, takođe su malo verovatne. Izvor Novosti navodi da je Radosavljević "samo jedan od instruktora", ali ne u pomenutoj zemlji. Navodno, sa jednim Amerikancem je u Kini osnovao firmu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.