Film Intervju apsolutni hit na internetu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Intervju" apsolutni hit na internetu (VIDEO)

Hakeri su zbog njega "srušili" Sony, premijera je čak i otkazana zbog hakerskh upozorenja da će "upasti" u bioskope, ali i pored svega ovaj film je hit na internetu.

Sonyjev film "The Interview" u kojem se ismeva Kim Džong Un, severnokorejski vođa, imao je digitalnu premijeru, umesto otkazane bioskopske, i to širom planete tokom 24. decembra, a samo pola sata kasnije postao je apsolutni torent hit svuda u svetu.

Film je, prema brojaču Torrent Freak sajta, skinut >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << preko 200.000 puta za manje od 10 sati, a ocena na poznatom filmskom sajtu IMDB mu je iznad devet.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.