Ekipu „Politike” pritvorio čovek u kućnom pritvoru

Izvor: Politika, 05.Nov.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipu „Politike” pritvorio čovek u kućnom pritvoru

„Sad kada ste ušli, nećete izaći odavde. Olovom ću da vas napunim, pa ćemo da vidimo ko će onda da piše tekst”, urlao je juče na novinarku i fotoreportera „Politike” Božidar Filipović, stanar zgrade u beogradskoj Trnskoj ulici broj 4 na Vračaru.

Ekipa našeg lista bila je petnaestak minuta pritvorena u njegovom stanu i izložena pretnjama, a na ovu lokaciju prethodno smo došli da bismo izveštavali o eksploziji bombe koja je juče u 1.30 časova bačena na ulaz pomenute >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zgrade.

U Filipovićev stan smo ušli na njegov poziv, u nadi da ćemo dobiti više informacija o događaju i unutra zatekli kolege iz redakcije lista „Alo”. On nije želeo da razgovara sa nama u dvorištu zbog elektronske narukvice kojom mu je, kako je objasnio, ograničeno kretanje.

„Zaključaj ta vrata i stani na njih da ne izađu”, doviknuo je Filipović jednom od momaka u njegovom stanu kada smo ušli

Piše Danijela Vukosavljević

OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANJU 

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.