Dragana Mirković: Do sada neviđena kampanja koncerta

Izvor: Story, 04.Avg.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković: Do sada neviđena kampanja koncerta

Iako se Dragana Mirković trenutno oporavlja od saobraćajne nezgode koju je imala pre dva meseca, organizatori njenog koncerta, PR tim, kao i fanovi rade punom parom.

Naime, u nedelju veče je na hiljade korisnika promenilo svoj cover foto i postavilo fotografiju sa najavom koncerta godine - 30 godina blistave karijere Dragane Mirković.

Osim fanova,  poštovalaca njenog lika i dela, cover foto su osim njene oficijalne stranice promenile i stranice koje su podržale >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ovu akciju, jedna od njih je i oficijalna stranica muzičara Milana Nikolića koji nas je sa Markom Konom 2009. godine u Moskvi predstavljao na Pesmi Evrovizije, ali i stranice koje se ne bave muzikom, od toga i jedna inostrana.

Šta je Dragana rekla povodom održavanja koncerta, pročitajte OVDE.

Šta je Dragana rekla o saobraćajnoj nesreći, pročitajte OVDE.

Čitava akcija ima za cilj najavu koncerta, ali i najavu nagradne igre koja će početi sredinom avgusta, o kojoj će biti više detalja na njenoj oficijalnoj stranici na Facebook-u.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.