Depo ponovo radi

Izvor: Politika, 21.Nov.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depo ponovo radi

Malobrojni kupci u novom tržnom centru na pijaci „Đeram” (Foto D. Žarković)

Boksevi sa uredno složenom robom, poneki kupac koji se zagleda u cene i izložene artikle i prodavci koji odmeravaju svakog posetioca koji prođe kroz „Novi depo” nadajući se da će bar nešto pazariti – to je slika koja se ovih dana može videti na pijaci „Đeram” gde su pod kupolama novog montažno-demontažnog objekta nalik šatorima, borbu za mušterije, 15 meseci posle požara u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „Depou”, počeli zakupci iz tog tržnog centra.

– Objekat je počeo sa radom ranije, ali je najviše prodavaca svoje štandove otvorilo nedavno, posle potpisivanja ugovora sa „Pijacama”. Mušterija nažalost još nema u velikom broju. Mnogi koji slučajno navrate prolazeći kroz pijacu misleći da je ovo takozvana mlečna hala iznenade se kada vide da smo ovde mi i da smo ponovo počeli da radimo – pričaju prodavci.

Asortiman  robe u „Novom depou” isti je kao što je bio nekada u Bulevaru kralja Aleksandra.

– Pošto je kraj jeseni i predstoji nam zima, uglavnom držimo robu za ovaj period – zimske jakne, kapute, duboke cipele, ali ima i zakupaca koji na štandovima imaju trenerke, dukseve, farmerke, veš, cipele, patike, kozmetiku... Kako smo tek počeli da radimo, morali smo i cene da prilagodimo mušterijama pa smo jeftiniji i od „Sajma” i od „buvljaka”. Recimo, muški kaputi su i do 1.500 dinara jeftiniji kod nas nego na ova dva mesta – kaže jedan od prodavaca.

Da bi „Novi depo” bio što prepoznatljiviji starim a i novim mušterijama, „Gradske pijace” će uskoro postaviti veće i uočljivije reklame na pijaci „Đeram”, a i pojačaće rasvetu ispred objekta kako bi tu kupci mogli da svraćaju i kada padne mrak.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.