Del Pjero: Plaše me Ozil, Miler i Gomez

Izvor: Politika, 28.Jun.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero: Plaše me Ozil, Miler i Gomez

MILANO, 28. juna (Tanjug) - Legendarni fudbaler Juventusa i bivši reprezentativac Italije Alesandro Del Pjero izjavio je danas da se u selekciji Nemačke najviše probojava Mesuta Ozila, Tomasa Milera i Marija Gomeza.

„Nemačka je sjajan tim, sa odličnim pojedincima, ali najviše se pribojavam Ozila, Milera i Gomeza. Ipak, Italija je iz utakmice u utakmicu dokazala da je više od solidne ekipe, imajidentitet i zna kako da iskoristi šanse”, rekao je Del Pjero za „Gazetu delo sport”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Iskuni napadač, jedan od junaka pobede nad Nemcima u polufinalu šampionata sveta 2006. godine posebno je pohvalio partije dosadašnjeg saigrača Andree Pirla. „Pirlo je opravdao očekivanja i uspeo da zadrži visok nivo iz minule sezone u Juventusu”, rekao je Del Pjero.

On je ovog leta posle 19 godina napustio Juventus, ali još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Drugi polufinalni meč prvenstva Evrope između Nemačke i Italije igra se večeras od 20.45 u Varšavi.

Pobednik će se u nedelju 1. jula u Kijevu u finalu sastati sa Španijom.

Tanjug

objavljeno: 28.06.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.