Dečija predstava u Domu Vojske

Izvor: Megafon.co, 06.Feb.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečija predstava u Domu Vojske

Dečija predstava „Crtani junaci u potrazi za magičnom knjigom“ igraće se 24. februara u Domu Vojske u Nišu od 12 sati. U ovoj predstavi se mališanima približavaju njihovi omiljeni likovi kroz adaptaciju popularnih crtanih junaka.
Klasičan zaplet u kome se zlo nameće silom, a koje na kraju bude pobeđeno pametnim rešenjima spretnih aktera. Deca aktivno učestvuju tokom cele predstave i postaju sastavni deo iste.
“Crtani junaci u potrazi za magicnom knjigom” u >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Domu Vojske

Glumci će nositi originalne kostime likova, a predstava naglašava značaj knjiga i kroz igru shvataju kako svaka knjiga može da bude čarobna, ukoliko se koristi na pravi način, najavljuju organizatori. Takođe, uči ih kako je lepo ponašanje i kućno vaspitanje bitno, a kako se laganjem i krađom ne može postići ništa.
Bamblibiju će igrati Jovan Ljubenović, Dart Vedera i Rajdera Saša Đurašević, Nina Grahovac naći će se u ulozi Tihane i Svetlucave, a Jovana Petronijević u ulozi Sjajne.
Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske, a cena je 300 dinara.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Predstava „Crtani junaci u potrazi za magičnom knjigom“ u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2019

Predstava „Crtani junaci u potrazi za magičnom knjigom“ u Nišu..NIŠ..Sjajna, Svetlucava, Bambl-bi, Rajder, Tihana i Dart-Veder uče mališane o važnosti knjiga..Priča koja je inspirisana i adaptirana po motivima crtanih junaka stiže u Niš. Najmlađi sugrađani će uživati 24. februara u Domu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.