Dan uživo o istragama ubistava novinara, gost Veran Matić

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo o istragama ubistava novinara, gost Veran Matić

Zbog čega nema istine o ubistvima novinara, zašto je postupak o smrti Dade Vujasinović i dalje u predistražnoj fazi i hoće li nalogodavci ubistva i ubice Slavka Ćuruvije ikada biti kažnjeni? o tome u Danu uživo govori Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara.

Zbog čega deca sve kasnije progovaraju? Šta su uzroci, a šta rešenja? O tome govore Nataša Labović, predsednica udruženja logopeda Srbije i Zoran Milivojević, psihoterapeut.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />Kako je prikupljanje novca za startapove, takozvani kraudfanding, u regionu skočio za 450 odsto, i kako su mladi preduzetnici preko interneta skupili 650 hiljada evra, reći će nam Vladica Jovanović iz Crowdfunding.rs.

O dokumentarnom filmu "Nedovršena simfonija", koji će biti emitovan i na N1, a koji priča o 80 mladih muzičara iz regiona, govori scenaristkinja Olivera Milos Todorović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.