Da li je ovo novi Prius?

Izvor: Autorepublika.rs, 07.Jul.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo novi Prius?

Tri slike su se pojavile na internetu koje sugerišu da se radi o novoj verziji Toyote Prius za 2016. godinu. Tajvanski Autonet je podelio ove slike i naveo da su slike verne i da će novi Prius upravo tako izgledati. Prema njihovim rečima, postojaće dve verzije Prius Plug-In Hybrid i Prius Hybrid.

Ukoliko su ove informacije tačne, težina bi trebala da bude nešto veća od prethodnika i to 1280 kilograma za Prius Hybrid, odnosno 1350 kg za Plug-In Hybrid verziju. Oba modela će koristiti benzinski motor zapremine 1.8 litara, snage 105 KS uz električni motor od 90 KS i kombinovana snaga će iznositi 150 KS.

Navodno, novi model će imati bateriju dovoljnu za 50 kilometara, a prosečna potrošnja će da iznosi oko 1.5 l/100 km.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.