Градоначелник Ђурић сусрео се са представницима “China Railway International Company”

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2023, 16:01

Градоначелник Ђурић сусрео се са представницима “China Railway International Company”

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић разговарао је данас са представницима кинеске компаније “China Railway International Company” о динамици радова на изградњи брзе пруге од Новог Сада до Суботице. Фото: Град Нови Сад Тим поводом градоначелник је на инстаграму написао следећу објаву: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
„Представнику извођача радова, господину Фенграну, нагласио сам да Град Нови Сад стоји на располагању за апсолутно сваки вид подршке овом важном националном пројекту и да ће градска управа учинити све из своје надлежности да се пројекат израдње реализује у року у ком је планиран, а најкасније до краја 2024. године, како је недавно приликом обиласка радова најавио председник Србије Александар Вучић.
Хвала нашим партнерима из Кине на томе што доприносе томе да се наш град и земља инфраструктурно оснажују, захваљујући, између осталог, њиховом богатом градитељском искуству, стручности и употреби најсавременијих технологија у изградњи“, написао је градоначелник Ђурић.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Podzemna garaža u Ulici Modene polako „izranja“ (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник Ђурић сусрео се са представницима “China Railway International Company” се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.