Branko Ružić: Jedinstveni birački spisak nije bio nikad ažurniiji

Izvor: Beta, 06.Jun.2020, 10:18

Branko Ružić: Jedinstveni birački spisak nije bio nikad ažurniiji

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je jutros da jedinstveni birački spisak nikada nije bio tako ažuran kao sad i da se na tome neprekidno radi."Puno toga smo uspeli u prethodnom periodu da uradimo. Pre svega smo uvezali jedinstveni birački spisak sa matičnom knjigom venčanih i umrlih", rekao je Ružić, za Radio televiziju Srbije.Prema njegovim rečima, matičari praktično momentalno šalju referentu koji radi na jedinstvenom biračkom spisku novonastalu situaciju."Nema nikavih bojazni kad je u pitanju jedinstveni birački spisak", naglasio je Ružić.Na konstataciju da je spisak uvek tema pred izbore, on je odgovorio da "priča koju su mnogi koristili za političko poštapanje pada u vodu"."Noćas u ponoć je zaključen jedinstveni birački spisak, rešenja su dostavljena svim izbornim komisijama, a Republička izborna komisija će danas objaviti ukupan broj birača u Službenom glasniku, jer je to njihova nadležnost", naveo je Ružić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ružić: Jedinstveni birački spisak nije bio nikad ažurniiji, nema bojazni zbog njega

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je jutros da jedinstveni birački spisak nikada nije bio tako ažuran kao sad i da se na tome neprekidno radi..."Puno toga smo uspeli u prethodnom periodu da uradimo. Pre svega smo uvezali jedinstveni birački spisak sa matičnom knjigom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.