BIH OSUDILA PALJENJE SRPSKE ZASTAVE: “Radimo na pronalaženju i kažnjavanju počinilaca”

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIH OSUDILA PALJENJE SRPSKE ZASTAVE: “Radimo na pronalaženju i kažnjavanju počinilaca”

Srbija je prošle nedelje uručila protestnu notu ambasadoru BiH u Beogradu zbog snimka na kojem se spaljuje zastava Srbije. MSP BiH uručilo je svoju notu ambasadoru Srbije u Sarajevu.

U odgovoru Ministarstva spoljnjih poslova BiH napominje se da su od nadležnih organa zatražili detaljnu istragu i proveru dokaza o nastanku snimka na teritoriji BiH.

Takođe traže preduzimanje svih aktivnosti radi pronalaženja i kažnjavanja počinilaca, saopštili su zvaničnici Ministarastva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Na snimku se vide dva muškarca kako pale zastavu Srbije i pucaju iz vatrenog oružja i pevaju pesme nacionalnog, islamskog, verskog karaktera, okruženi zastavama Bosne i Hercegovine i Saudijske Arabije.

(Telegraf.rs / Izvor: rts.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.