Ana Rucner i Vlado Kalember: Kraj ljubavi!?

Izvor: Story, 20.Avg.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Rucner i Vlado Kalember: Kraj ljubavi!?

Ana Rucner i trideset godina stariji pevač Vlado Kalember leto su proveli razdvojeni, a prema pisanju Story.hr okončali su svoju nekada veliku ljubav.

Ana Rucner i Vlado Kalember, Foto: Robert Gašpert za Story.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlado Kalember i Ana Rucner se razvode?

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2013

Glasine o problemima u braku pevača Vlade Kalembera i violončelistkinje Ane Rucner brzo su se proširile. Njihov brak je skladan, iako je između Vlade i njegove supruge 30 godina razlike.

Nastavak na Svet plus...

Vlado Kalember demantovao tračeve: Koliko ja znam, ne razvodim se, a to i Ana kaže!

Izvor: Svet, 20.Avg.2013

Prema pitanju hrvatskog magazina Story, violončelistkinja Ana Rucner i trideset godina stariji pevač Vlado Kalember leto su proveli razdvojeni, a njihovoj nekada velikoj ljubavi došao je kraj. Navodno, njih dvoje sve manje vremena provodili su zajedno, te su doneli odluku da se razvedu. Međutim,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.