Гугл представио нове телефоне, таблет и планове за развој „AI“ (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 11:55

Гугл представио нове телефоне, таблет и планове за развој „AI“ (ФОТО)

Гугл је на својој годишњој конференцији представио нове производе, Пиксел Фолд и Пиксел Таблет, као и амбициозне планове за експанизију четбота Бард и развој новог АИ система ПаЛМ 2. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Телефон Пиксел Фолд не доноси много изненађења у односу на главне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << конкуренте, Самсунгов Галакси З Фолд и Галакси З Флип, а његова цена за америчко тржиште је 1.646 евра, преноси Си-Ен-Ен.
Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Представљен је и нови смартфон Пиксел 7а, са побољшаним функцијама камере и Гугловим чипом Тензор Г2, а његова цена у Гугл продавници је 456 евра.
Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Гуглов Пиксел Таблет је намењен пре свега домаћинствима, са дијагоналом екрана од 11 инча, а његова цена је такође 456 евра. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Америчка компанија је најавила и да ће Гуглов систем вештачке интелигенције Бард бити ускоро доступан у 120 земља света, на 40 језика.
Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu Гугл ће развијати нови систем вештачке интелигенције ПаЛМ 2 који треба да буде главни конкурент популарном ЧетГПТ-4 компаније ОпенАИ, наводи се у саопштењу Гугла.
Rols Rojs očekuje dobre rezultate u 2023, tvrdi da je na putu opravka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гугл представио нове телефоне, таблет и планове за развој „AI“ (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.