Каранфили, руже, орхидеје, концерти, представе и бесплатан аутобуски превоз за све даме у Новом Саду! (петак, 8. март)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 08:00

Каранфили, руже, орхидеје, концерти, представе и бесплатан аутобуски превоз за све даме у Новом Саду! (петак, 8. март)

Мужеви, пријатељи, колеге, момци, синови… да ли сте већ смислили какао ћете обрадовати своје лепше половине, мајке, колегинице или пријатељице? Да ли ћете их извести вечерас негде или ћете им купили неки мали знак пажње? Или можда и једно и друго? Фото: Градске инфо Ако сте одлучили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да дан проведете са лепшим половинама у граду, онда морате да знате шта се данас догађа у Новом Саду.
Ево шта нас очекује данас у нашем граду: Изложба ликовних радова Бојане Јарошенко базираних на концепту архетипа ‘дивље жене’ јунговске психологије у Архиву Војводине од 19:00 часова.
Изложбу отвара Чила Давид, фоторепортерка Мађар Соа, након чега следи научно предавање „Кратак увод у етнопсихологију“ др. Вивод. Отворење изложбе својим ће наступом обогатити реномирана флаутисткиња Александра Хорват.
Концерт Жељка Васића у Хотелу Шератон. Незаборавно дружење у сјајној атмосфери, уз богату свечану вечеру и пакет домаћих пића.
Green Love birthday party у Хали 2 од 22:00 часа. Спремни за експлозију енергије, љубави и врхунске музике?
Озбиљан женски ганг за дј пултом – пет талентованих жена доминираће ДЈ пултом и загарантовано нам приредити право рођенданско лудило!
Концерт бенда „Gift“ у Дому културе Фото: new.gigstix.com Драге даме, можете ли да замислити бољи провод за ваш дан?
Певање, ђускање и експлозивна енергија само су неки од разлога да 8.март прославите у Дому културе уз бенд Гифт.
Пожурите да заузмете најбоље место и поглед на Јоцу Ајкулу који изазива све и свакога у радијусу од 500 метара.
Ова ноћ ће се препричавати!
Позоришне представе које можете погледати данас у Новом Саду: Фото: new.gigstix.com Представа „Дечије повреде“ 8. марта у Свечаној сали НИС-а Представа „Дечије повреде” одржаће се од 21:00 час у Свечаној сали НИС-а!
Представа „Дечије повреде“ је занимљива, некласична љубавна прича. Прати живот две одрасле особе, па и њихове љубавне проблеме од школске клупе до данас.
Представа „Држ не дај“ у Гимназији Лаза Костић oд 20:00 часова Фото: new.gigstix.com Од момента када се двоје младих људи одлучују да заједно проведу живот, до јутра после прве брачне ноћи, дешавају им се ствари за које су миислили да увек неко други доживљава и да се то њима не може догодити. Упознавање породица, спискови, одабир хаљине, торте, музике, гостију, сале… само су неке од препрека које на духовит начин приказује представа “Држ’ не дај”. Питање је да ли ће младенци успети да се изборе са свим обичајима и правилима које “како Бог заповеда” треба обавити и да ли ће моћи да избалансирају танку границу између паганског и урбаног.
У Српском народном позоришту можете погледати: Представа „Госпођа министарка“ од 19:30 часова Представа „Не мош побећи од недеље“ од 21:00 час У Позоришту младих: Представа „Док те ја храним и облачим“ од 19:30 часова И ЈГСП „Нови Сад“ је одлучио да части даме. ЈГСП „Нови Сад“ у заједничкој акцији са Заводом са трансфузију крви Војводине поклања превоз свим женама којају крв у Заводу.
Крв ће се од 7:00 до 19:00 часова моћи дати у просторијама Завода, Хајдук Вељкова улица 9а.
Биоскоп Arena Cineplex обележиће и ове године Дан жена уз поклоне за све посетитељке и сјајне филмске наслове на великом платну. Фото: Промо Свака дама која буде уживала у неком од филмова са редовног репертоара, добиће на поклон специјално декоративно цвеће од цвећаре Viridis Flowers или комад шминке од Catrice cosmetics.
Само неки од наслова који ће се наћи на репертоару 8. марта јесу нова домаћа комедија са Слободом Мићаловић и Иваном Босиљчићем у главним улогама „Јорговани“, последњи филм глумца Жарка Лаушевића „Руски конзул“, наставак научно-фантастичне приче „Дина: Други део“, филмови номиновани за Оскара „Бартонова академија“ и „Зона интереса“, права аниме посластица „Убица демона: Хашира порука“, још два домаћа остварења „Живи и здрави“ и „Недеља“ и многи други.
Позивамо све даме да свој дан проведу у Areni Cineplex!
Novosađani kakva iznenađenja planirate za svoje dame? Evo nekoliko predloga šta možete prirediti i gde to nabaviti

Уживајте!
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Каранфили, руже, орхидеје, концерти, представе и бесплатан аутобуски превоз за све даме у Новом Саду! (петак, 8. март) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.