Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 08:35

Представа за децу „Дечак и девојчица“, 7. децембра на СПЕНСУ

Представа је намењена узрасту 11 + али и одраслима и после сваке представе се одржава разговор са психотерапеутом на тему односа, маски, друштвених мрежа и заблуда које нам оне сервирају. Фото: new.gigstix.com Представа је такође намењена и одраслима, свима који су били у љубавним дилемама.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Једна од главних тема овог пројекта је вршњачко прихватање, позиционирање у групи, повезивање са групом у којој се налазимо. „Приказивање“ појединца кроз социјалне маске је свеприсутно данас.
Средства којима се то приказивање постиже су у великој мери друштвене мреже. Оне у многоме подстичу играње улога – друштвених модела данас.
Тема коришћења друштвених мрежа, на штету времена проведеног у контакту са другима, у природи, на спорту и слично је важна данас, и то не само код младих популација, већ и код људи свих доби. Према подацима УНИЦЕФ-а, више од две трећине деце и младих (74%) има профил на некој друштвеној мрежи или платформи за играње видео- од тога, 41% њих узраста 9-10 година као и 72% њих узраста 11-12 година каже да има профил, иако је минимална старосна граница, прописана од стране друштвених мрежа, обично 13 година.
Отуда потреба да се разговара на ове теме, које иако универзалне, занемарене су у корист „брзих“ садржаја који се у великим количинама нуде (опет путем друштвених мрежа).
Ова представа приказује свет који нас окружује, али и једну другу контра тежу, која се односи на „скидање маске“ и успостављање аутентичног контакта двоје људи.
Представу можете погледати 7. децембра од 20:00 часова на СПЕНСУ. Карте за представу можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Spektakularni nastupi obeležili su zimski Blokstok festival (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа за децу „Дечак и девојчица“, 7. децембра на СПЕНСУ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.