Гашић: До сада предато 68.000 комада убојних средстава и оружја

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 14:10

Гашић: До сада предато 68.000 комада убојних средстава и оружја

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић рекао је данас да је до сада предато 68.000 комада убојних средстава и оружја и да акција предаје оружја тече веома добро. Фото: Танјуг/ОМК МУП РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ „Акција тече фантастично, захваљујем се грађанима Србије што су разумели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << државно руководство и жељу свих нас да безбедност грађана буде на много вишем нивоу, да сваки тај метак који буде враћен је потенцијално сачуван живот“, рекао је Гашић за Тањуг приликом обласка нових и реконструисаних објеката МУП-а у Београду.
Он је истакао да ће се видети да ли ће акција бити продужена.
„У договору са председником Србије Александром Вучићем и председницом Владе Аном Брнабић видећемо да ли ћемо да продужимо акцију, јер је континуитет предаје непрестан и једнак“, додао је он.
Vujović: Raspisan konkurs za zamenu kotlarnica u javnim ustanovama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић: До сада предато 68.000 комада убојних средстава и оружја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.