Представа „Како и зашто бити мужа“ 5. марта у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 08:40

Представа „Како и зашто бити мужа“ 5. марта у Позоришту младих

Комедија о милион разлога зашто убити мужа. Фото: new.gigstix.com Комедија о милион разлога зашто убити мужа, настала је након бурне реакције нежног пола на приручник „Како и зашто убити супругу“.
Наиме аутор овог дела Антонио Амури оптужен је за мушки шовинизам, после чега је уследио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и приручник намењен дамама.
У овој урнебесној комедији жене ће успети да пронађу на који тип мужа су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање.
Ту ће се наћи различити типови супруга: од кућног мајстора, хипохондра, сексуалних манијака, размажених кретена – наводе организатори.
Ова комедија према романима италијанског књижевника Антониа Амуриа до сада је реализована на бројним позорницама, а духовито описани вербални окршаји у браку препуном трзавица насмејали су публику широм света.
Новосађани ће моћи да је погледају 5, марта у Позоришту младих од 19:30 часова.
„Market nedeljom“, 10. marta u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Како и зашто бити мужа“ 5. марта у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.