Промоција одговорног власништва уродила плодом: Постављају се нови рекорди у “Зоохигијени”- дом пронашло 40 љубимаца (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 18:53

Промоција одговорног власништва уродила плодом: Постављају се нови рекорди у “Зоохигијени”- дом пронашло 40 љубимаца (ФОТО)

Јавно комунално предузеће “Зоохигијена и ветерина Нови Сад” од 2014. године бави се делатностима које, пре свега, укључују збрињавање напуштених и изгубљених животиња у прихватилиште које се налази у Шангају. Фото: nsuzivo.rs/Ilustracija/Screesnhot Кампања “Удоми – не купуј” је уродила плодом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јер је то предузеће за два месеца ове године удомило 40 паса.
-Поштовани пријатељи и пратиоци ЈКП Зоохигијена и Ветерина Нови Сад” са поносом објављујемо да је број удомљених паса из Прихватилишта за месец фебруар 2024. године износи 22 пса. Што збирно са јануаром даје бројку од 40 паса који су пронашли свој нови дом. С обзиром да је исти период претходне године незнатно већи, заиста смо задовољни како смо започели текућу годину и то је још један више разлог да наставимо у истом ритму да будемо активни и свакодневно радимо на промоцији удомљавања и одговорног власништва. Пратите нас и будите наша подршка јер смо сви на истом задатку!
Фото: Screesnhot Удомљавање се врши радним данима у периоду од 10.00 до 18.00 часова, а викендом од 10.00 до 15.00 часова. Адреса Прихватилишта- Пут Шангајског одреда бб.
Nastavlja se akcija čišćenja Novog Sada, danas na redu Petrovaradin

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција одговорног власништва уродила плодом: Постављају се нови рекорди у “Зоохигијени”- дом пронашло 40 љубимаца (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.