Фијаско НАТО опозиције на Теразијама: Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе „Мајдана“

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 16:28

Фијаско НАТО опозиције на Теразијама: Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе „Мајдана“

Тзв. елита из „Прогласа“ као изненађење спремила је и обраћање Радета Шербеџије, али их је и он испалио па се није појавио. Фото: Танјуг/AP Photo/Дарко Војиновић Такозвана елита из „ПроГласа“ завршила је „велики“ протест на Теразијама због, како тврде, али без икаквих доказа, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „изборне крађе“. Њима су се на том скупу придружили и студенти који су наставили са малтретирањем грађана, тако што су блокирали угао Кнеза Милоша и Бирчанинове улице и та блокада трајала је 24 часа.
Као и до сада, дошли смо до сазнања какав је план опозиције за данашње протесте прозападне опозиције окупљене око тајкуна Драгана Ђиласа.
Скуп, чији програм води Жељко Бодрожић, почео је око 12 часова, док је почетак протестне шетње био око 14 часова.
Према проценама, на скупу није било више од 4.500 људи.
На скупу су говорили глумица Цеца Бојковић, Мариника Тепић, која је прекинула штрајк глађу, Радомир Лазовић представник Милоша Јовановића, Владимир Штимац, Мирослав Алексић…
Тзв. елита из „Прогласа“ као изненађење спремила је данас и обраћање Радета Шербеџије, али их је он испалио, па им се то изјаловило. Радомир Лазовић, први са Ђиласове листе НАТО опозиције позвао је оне који су се скупили да наставе а насиљеми терорисањем грађана.
Пошто су изгубили на изборима, Лазовић је позвао на борбу за власт на улици и тиме потврдио да им је план од самог почетка да праве хаос.
Поред тога, виориле су се заставе „Еуромајдан“ чиме су јасно ставили до знања свима да прижељкују ујрајински сценарио „Мајдана“ и у Србији.
Да је јасно да сви имају заједнички циљ, признао је и Бојан Пајтић на крају протеста када је говорио за тајкунску телевизију Н1.
– Ми смо овде сви на заједничком задатку. Постоји симбиоза између „Прогласа“, „Србије проив насиља“ и „студената“. Свима нам је исти циљ – признао је Пајтић пред камерама тајкунске ТВ Н1.
Jasno je kao dan, svi imaju zajednički zadatak: Pajtić koji je poznat po aferama i vladavini bez legitimiteta priznao sve!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фијаско НАТО опозиције на Теразијама: Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе „Мајдана“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.