Премијера представе „Догодине у исто време“ 4. марта у свечаној сали НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 08:58

Премијера представе „Догодине у исто време“ 4. марта у свечаној сали НИС-а

Комично-мелодрамска представа „Догодине у исто време“ у свечаној сали НИС-а, 4. марта од 20 часова. Фото: new.gigstix.com „Догодине у исто време” је комично-мелодрамска представа о љубави и времену. Та два појма се преплићу и мимоилазе, а некада људи не могу да утичу на њихов ток.
Ова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << интригантна представа јесте о вечитом сну. Овога пута о оствареном сну – да макар један дан живота човек и жена проведу као једно биће.
Да ли постоји та наша идеална друга половина? И, ако имамо среће да је пронађемо, хоће ли нас препознати? Ако се препознамо, да ли смо ипак закаснили?
И колико ћемо да трајемо? Може ли вечност да стане само у један дан? Љубав је глад. Да ли је довољно тек неколико часова у години да је утоли?
Живот се не мери бројем удаха и издаха, већ бројем тренутака када смо остали без даха, како је неко лепо објаснио. У том случају, да ли је један дан у години сасвим довољан?
На та, као и на друга вечна питања, уз безброј ироничних и комичних варијација на разне теме, представа „Догодине у исто време” даје могуће одговоре.
У главним улогама:
Иван Михајловић
Анка Гаћеша Костић
Koncert gudačkih kvarteta večeras u Svilari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Премијера представе „Догодине у исто време“ 4. марта у свечаној сали НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.