Представа „Како се гради карактер“ 4. маја у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 07:24

Представа „Како се гради карактер“ 4. маја у Позоришту младих

Позоришна представа за децу „Како се гради карактер“, драматуршкиње Дивне Стојанов, биће одржана 4. маја у Позоришту младих са почетком у 18 часова. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Значај пројекта огледа се у стварању и анимирању млађе позоришне публике и формирању и неговању културних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навика код најмлађег узраста.
Такође, форма театар објеката, подврста луткарства, развија машту и креативност јер демонстрира како деца могу да се играју оживљавањем свакодневних предмета. Представа говори о развитку личности, важности суочавања са сопственим страховима и дидактички приказује начине превазилажења препрека и тиме осанужује децу и пружа им практичне алате за свакоднене изазове у животу.
“Koralina” – premijerno 8. maja u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Како се гради карактер“ 4. маја у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.