За 3 дана 1 килограм мање: Правило брзе дијете је једноставно

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 11:40

За 3 дана 1 килограм мање: Правило брзе дијете је једноставно

У мору најразличитијих дијета и режима којих данас има веома много тродневна дијета била је и остала једна од најпопуларнијих, још од осамдесетих година. Фото: Pexels/Lisa Fotios Њу многи познају и под називом војничка или морнаричка дијета. Људи јој најчећшће прибегавају након празника, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јер се баш тада накупи оних неколико килограма који нам праве проблеме.
Ова дијета је веома ригорозна, па је многи лекари и нутриционисти не препоручују у дужем временском периоду.
Тродневном дијетом поједине особе могу изгубити чак до 4 килограма (с тим да се ту првенствено ради о губитку воде), али осећај задовољства због брзих резултата је велики.
Резултати ове дијете се заснивају на сниженом уносу калорија, а самим тим се убрзава и метаболизам и сагоревају се масне наслаге.
Јеловник: Доручак: пола грејпфрута, парче тоста, двије кашике намаза од кикирикија и кафа или чај
Ручак: пола шољице туњевине, парче тоста, кафа или чај
Вечера: 100 г било које врсте меса, шољица зеленог грашка, пола банане, мања јабука и шољица сладоледа од ванилије
Овај јеловник можете да примењујете до 7 дана, а онда се саветује да се направи пауза, јер организам оваквом исхраном не добија све што му је потребно за нормално свакодневно функционисање.
Deo su brojnih recepata i sadrže brojne vitamine i minerale – sada je njihovo vreme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За 3 дана 1 килограм мање: Правило брзе дијете је једноставно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.