Представа „Чорба од канаринца“ у четвртак, 25. маја у свечаној сали НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 07:45

Представа „Чорба од канаринца“ у четвртак, 25. маја у свечаној сали НИС-а

Представу Сташе Копривице „Чорба од канаринца“, можете погледати у свечаној сали НИС-а у четвртак, 25. маја у 20:00 сати. Фото: new.gigstix.com Јеца и Меда се воле. Воле се већ тринаест година, искрено и потпуно.
Јеца жели да се венчају да би се волели још више. Меда никако не жели да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << венчају, како се после не би волели мање. Пет минута пред заказан термин у општини, њих двоје проналазе компромис – у тих пет минута ће се играти брака, видети како им иде и онда одлучити.
Редитељка: Сташа Копривица
Играју: Мина Лазареви као Јеца
Љубомир Бандовић као Меда
Ove subote u Pozorištu mladih novosadska premijera komedije „Između dva meseca“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Чорба од канаринца“ у четвртак, 25. маја у свечаној сали НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.