Зеленски позвао Трампа да посети Кијев ако може да заустави рат за 24 сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 09:53

Зеленски позвао Трампа да посети Кијев ако може да заустави рат за 24 сата

Украјински председник Володимир Зеленски позвао је бившег америчког председника Доналда Трампа да посети Кијев, али под условом да Трамп може да заустави рат са Русијом у року од 24 сата, као што је својевремено обећао. Фото: Танјуг/AP Photo/Charlie Neibergall Зеленски је у интервјуу за британски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << канал Channel 4 News рекао да Трамп може да посети Кијев ако може да заустави рат за 24 сата, додајући да жели да сазна какву формулу за окончање рата има бивши амерички председник, преноси Политико.
Портал наводи да је Трамп изјавио како би, да је председник, могао одмах да оконча рат тако што би утицао на Зеленског и руског председника Владимира Путина да пристану на нагодбу, наводећи да има добре односе са оба лидера.
Политико додаје да Трамп тренутно води испред америчког председника Џозефа Бајдена у анкетама у више кључних америчких држава, као фаворит пред председничке изборе ове године.
Američka vojska uništila tri protivbrodske rakete Huta u Jemenu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски позвао Трампа да посети Кијев ако може да заустави рат за 24 сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.