Циркуска представа за децу „Бекство“ 24. маја у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 09:21

Циркуска представа за децу „Бекство“ 24. маја у СКЦНС Фабрици

Циркуска представа за децу “Бекство” Оливијеа Мејруа биће изведена у СКЦНС Фабрици, 24. маја у 19 часова. Фото: skcns.org Перформер Матијас Пиле води нас кроз поетичан и бурлескни универзум кловна луталице, у циркуској представи која је намењена за целу породицу.
Оливије Мејру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кроз лик Хектора, поново осмишљава амблематску фигуру кловна у немом биоскопу, у бурлескној традицији гегова, тикова и неочекиваних реакција. Губи контролу, налази се у неочекиваним ситуацијама, али увек тражи милост, у утопији бољег, поетичнијег света.
Као акробата, мимичар и плесач, Матијас Пиле лута кроз препреке свакодневног живота, са представом која савршено приказује невиност његовог хероја.
Овај комад изводи се уз подршку Француског института у Новом Саду и програма француске Владе Театроскоп. Улазнице за представу, по цени од 500 динара, моћи ће да се купе на билетраници Фабрике на дан извођења.
За децу до 14 година улаз је бесплатан.
Напомена: Како је број места ограничен, потребно је резервисати место слањем мејла на skcnovisad@gmail.com. У мејлу је потребно навести име, презиме и број места.
Koncert patriotskih pesama „Pesme heroja“ u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Циркуска представа за децу „Бекство“ 24. маја у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.