Због радова на раскрсници улице Кисачка и Јована Цвијића од 23. јула биће потпуно обустављен саобраћај

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 07:35

Због радова на раскрсници улице Кисачка и Јована Цвијића од 23. јула биће потпуно обустављен саобраћај

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у уторак, 11. јула 2023. године, у оквиру раније започетих радова наставља са радовима на изградњи вреловодне мреже у Кисачкој улици. Фото: Градске инфо Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
У оквиру поменутих радова вршиће се раскопавање коловоза на раскрсници улица Кисачка и Јована Цвијића, те ће у зони радова бити потпуно обустављен саобраћај. Планирани рок за завршетак радова у овој фази је 23. јул 2023. године, док ће о наставку радова и изменама режима саобраћаја јавност благовремено бити обавештена.
Из Топлане моле грађане да имају стрпљења и разумевања за поменуте радове.
Linije 1, 11A, 11B, 17, 21, 22, 23, 24, 30 privremeno menjaju trasu zbog radova Kisačka/Jovana Cvijića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због радова на раскрсници улице Кисачка и Јована Цвијића од 23. јула биће потпуно обустављен саобраћај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.