Наставак обилазнице до Панчева могао би да буде завршен до 2028.

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 19:47

Наставак обилазнице до Панчева могао би да буде завршен до 2028.

Председник Србије Александар Вучић изразио је данас уверење да ће држава обезбедити новац за наставак градње обилазнице око Беогада од Бубањ Потока до Панчева, са великим друмско-железничким мостом преко Дунава код Винче, као и да би то могло да буде завршено до 2028. године. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Раде Прелић „Да спојимо обилазницу са Панчевом, јер тада ћемо имати цео круг, пошто сада имамо тричетвртине саобраћајног прстена. Тада ћемо да попунимо тај остатак и да имамо цео прстен. Тиме бисмо смо много посла завршили“, рекао је Вучић.
Истакао је да ће бити добро ако до Панчева буде завршено све до 2028. године, пошто ће то бити најтежи и најкомпликованији мост за градњу.
„Ми смо у тишини изградили три моста и преко Дунава и преко Саве, и Пупинов мост и два моста преко Саве и Колубаре заједно, брзо смо дизали мостове, али ово је најкомпликованији, најтежи и наскупљи мост, неће бити једноставно“, рекао је Вучић.
Грађани треба да буду поносни, истакао је председник Вучић.
Vučić se sa predstavnicima medija vozi obilaznicom oko Beograda do Bubanj Potoka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наставак обилазнице до Панчева могао би да буде завршен до 2028. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.