Представљања Извештаја ЕК о Србији за 2023. годину и новог Плана раста за ЗБ 20. новембра у Привредном комори Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Nov.2023, 14:33

Представљања Извештаја ЕК о Србији за 2023. годину и новог Плана раста за ЗБ 20. новембра у Привредном комори Војводине

Делегација Европске уније у Србији, у сарадњи са Привредном комором Војводине, заједно са ЕУ инфо поинтом Нови Сад организује представљање Извештаја Европске комисије о Србији за 2023. годину, као и новог Плана раста за Западни Балкан. Фото: Градске инфо Представљање је заказано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за понедељак 20. новембар од 12.00 (изјаве за медије су од 11.45х), у Великој сали Привредне коморе Војводине.
Агенда представљања Извештаја Европске комисије о Србији за 2023. годину и новог Плана раста за Западни Балкан 11.45–12.00 Обраћање медијима
12.00–12.05 Поздравна реч, г. Игор Црнобарац, заменик Градоначелника Новог Сада
12.05–12.50 Представљање кључних налаза Извештаја и Плана раста за Западни Балкан, гђа. Андреа Хохубер, шефица сектора за европске интеграције и економију у Делегацији Европске уније у Србији
12.50–13:20 часова Питања и одговори, сесија отворена за све присутне.
Модераторка: Јелена Анђеловски, менаџерка ЕУ инфо поинта Нови Сад
Темерински ђаци добили нов спортски терен за рукомет, мали фудбал и кошарку

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представљања Извештаја ЕК о Србији за 2023. годину и новог Плана раста за ЗБ 20. новембра у Привредном комори Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.