Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2024, 11:08

Велики новогодишњи интервју с градоначелником Ђурић: Подижемо лествицу из године у годину, имамо осам посто више туриста него 2022. (ВИДЕО)

У разговору за Новосадску телевизију и велики новогодишњи интервју, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, истакао је да га посебно радују инвестиције које ће се десити у новој 2024. години, међу којима је 47 игралишта у 47 месних заједница. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Први човек Града нагласио је да ће наставити и даље асфалтирање града, а да суграђани који живе у Драгослава Срејовића могу да очекују нову канализациону мрежу. Ту су и пројекти осних школа, како њихова реконструкција тако и изградња нових.
Најстарији Новосађани не морају да се брину, јер Град Нови Сад брине о њима, а градоначелник је поновио да и родитељи деце која иду у приватне вртиће јер ће Град наставити и о њима да води рачуна. -Само за градско забавиште издвајамо четири милијарди динара, а 650 милиона за децу у приватним вртића. Изузено су нам важне те ствари, то морамо да обезбедимо. Увек је било у Новом Саду листе чекања. Тежимо ка томе да се укину. Чекамо да дођемо до магичног броја нула- рекао је Ђурић за Новосадску телевизију.
Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 29 beba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Велики новогодишњи интервју с градоначелником Ђурић: Подижемо лествицу из године у годину, имамо осам посто више туриста него 2022. (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.