Гробар „Нарвика“ наставља акцију уништавања Кикинде: Отимачина чак 200 милиона динара за непостојећи грађевински подухват

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 10:22

Гробар „Нарвика“ наставља акцију уништавања Кикинде: Отимачина чак 200 милиона динара за непостојећи грађевински подухват

Зоран Милешевић, некада први човек ДС-а, сада владар из сенке Странке слободе и правде, човек који је довео кикиндску привреду до просјачког штапа, уништавајући директно или индиректно друштвена, али и приватна предузећа, а чији је врхунац каријере уништавање „Нарвика“, једног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од најбољих хотела у Србији, сада је решио да пређе на следећи ниво и уништи читаву Кикинду.
Сецикеса Милешевић, као некада друмски разбојници, сада покушава да отме 200 милиона динара од грађана Кикинде, поткупљеним судијама и намештеним процесом за званично непостојећи пут Иђош – Ада. Својевремено представљен као један од „најзначајнијих грађевинских подухвата“ на северу Баната, овај пут заједно са мостом на Тиси код Аде остао је симбол јавашлука ДС-а и његових перјаница и извођача, где се, по опробаној формули и замисли идејних твораца, под маском капиталних пројеката, одвијала отимачина буџетског новца.
Пут Иђош-Ада Пајтосу Драгана Ђиласа, то што је опљачкао грађане Кикинде путем покрајинског Фонда за капитална улагања, кроз пропалу „инвестицију“ хладњаче од милион евра, која данас труне и распада се, на улазу у град, није довољно. Није му довољно ни што је сопствени ДС држао под хипотеком, од које је на крају отео 50 милиона динара. Није му доста што је већ једном угробарио Кикинду, што је располагао буџетом града како му се прохте, што за време његове власти у Кикинди није отворена ни једна фабрика, ниједно радно место, напротив.
Није му доста што је наместио тендер за изградњу пута Иђош – Ада, ни што је тај исти пут почео да се распада након прве употребе, већ је сада, након више од деценије, дао себи за право да отима новац из буџета свих грађана Кикинде. Новац намењен за изградњу фабрике воде, нових дечјих игралишта, нових вртића и стварања бољих услова за све грађане.

Овај криминалац опет проживљава своју адолесценцију. У то време пљачкао је трафике и крао аутомобиле. Умишља да ће му и овај пут поћи за руком да завуче шапу у градску касу и краде од Кикинђана.
Гробар Зоран Милешевић, очигледно је решио да поново сахрани тек оживелу Кикинду. Сумњивих моралних порива вероватно планира да отети новац уложи у додатно побољшавање услова у „Нарвику“ где, према сведочењу својих страначких колега, окупља људе сличног морала и афинитета, док проблеми несносног смрада који се шири из штенаре у Хотел и даље нема намеру да реши.
Оно што је сигурно, његовим џеповима без дна увек треба још туђег новца. Са новцем који нам отима, свакако може да настави свој луксузни живот на некој егзотичној дестинацији.
Урбанистичко ругло града
Бисер хотелијерства претворен у руину Пословно-грађевински подухват некакве приватизације и наводне реконструкције довео је некадашњи бисер војвођанског хотелијерства до непрепознатљивости.
На слици овековечена сцена немачког овчара како се купа у базену некада луксузног Хотела, а данас срамног урбанистичког ругла у центру града, пре неколико година испливала је у јавност изазвавши неверицу и згражавање грађана.
За неверицу: уместо елитних гостију – вучјак Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гробар „Нарвика“ наставља акцију уништавања Кикинде: Отимачина чак 200 милиона динара за непостојећи грађевински подухват се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.