Вучић: Нови планови улагања биће представљени 20. јануара

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 12:59

Вучић: Нови планови улагања биће представљени 20. јануара

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће нови планови улагања у Србији бити представљени јавности око Светог Јована, 20. јануара, а да се они односе и на плате и пензије. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic, File Вучић је у видео снимку који је објавио на Инстаграм налогу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао да се данас састао са министром финансија Синишом Малим како би додатно радили на плановима пројекта Експо2027, јер је тај пројекат, како је рекао, шанса свих шанси и прилика за промену лица Србије.
Нагласио је да Експо 2027 није само питање развоја и инфраструктуре у новобеоградском и сручинском делу Београда, већ десетоструко већих улагања за целу земљу од пчињског и јабланичког округа до севернобачког и западнобачког округа. Вучић је рекао и да ће за само годину и по дана просечна плата у Србији бити преко 1.000 евра.
„То су велике ствари, радујте се људи, надајте се, јер желимо да у наредне четири године променимо лице Србије. И сигуран сам да ћемо уз вашу помоћ и подршку успети у томе. Срећна Нова година и предстојећи божићни празници“, поучио је Вучић.
Ministarstvo prati situaciju povodom plovidbene nezgode na Dunavu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Нови планови улагања биће представљени 20. јануара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.