Настављају се радови у склопу “Чисте Србије” на Лиману 2

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 13:10

Настављају се радови у склопу “Чисте Србије” на Лиману 2

Пројекат “Чиста Србија” обухвата реконструкцију канализационе мреже у општинама и градовима наше земље. Фото: Уступљена фотографија „Комплетан Лиман 1 и Лиман 2 добиће потпуно реконструисану канализациону мрежу, јер је стара и због фекалија које се изливају у подземље загађују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извориште Штранд које од 2008. године није у функцији. Да би се вратило у функцију Министарство је преко овог пројекта финансирало реконструкцију. Ради се деоница по деоница, а рок за извођење радова је три године од почетка радова“, рекли су за НС Уживо и додали да је прва година завршена, али да је темпо радова убрзан и да се крај радова очекује следеће године.
У Улици Благоја Паровића и суседним улицама ради се реконструкција мреже, а биће замењене цеви и шахтови. Извођач радова је кинеска компанија ЦРБЦ, а инвеститор је “Водовод и канализација” Нови Сад. Због поменутих радова, становници Улица Благоја Паровића и Милице Стојадиновић Српкиње морају да изместе своје аутомобиле са паркинга.
„Аутомобили се морају изместити због безбедности, како би велике машине могле да прођу. Радови би могли да буду завршени за месец и по дана“, кажу из овог предузећа.
Новосађанке добиле средства за покретање сопственог бизниса (ФОТО)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Настављају се радови у склопу “Чисте Србије” на Лиману 2 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.