Вучић са представницима Удружења ратних добровољаца од 1912-1918.

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 11:32

Вучић са представницима Удружења ратних добровољаца од 1912-1918.

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са представницима Удружења ратних доброволјаца од 1912-1918, њихових потомака и поштовалаца, које ове године прославља 120 година постојања. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Ово је наше најстарије борачко удружење које ове године прославлја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 120. годишњицу постојања. Разговарали смо о плановима за будућност Удружења, а на поклон сам добио и лепе књиге о легендарном Војводи Вуку и нашим доброволјцима из Балканских и Великог рата“, написао је Вучић на инстаграм профилу.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Председник је објавио и фотографију са представницима удружења – почасним председником Удружења генералом Милорадом Ступаром, председником Николом Филиповићем и чланицом Александријом Ковачевић која је потомак генерала Божидара Јанковића, а заједно са њима био је и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић.
Danas sednica SB UN o KiM, Srbiju predstavlja premijerka Brnabić

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са представницима Удружења ратних добровољаца од 1912-1918. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.