Хуманитарно извођење представе „Неодустајање“ у понедељак, 19. фебруара

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 08:44

Хуманитарно извођење представе „Неодустајање“ у понедељак, 19. фебруара

Представа „Неодустајање“, у извођењу Марије Меденице, која је реализована у сарадњи са Савезом драмских уметника Војводине. Представа се игра у Српском народном позоришту, на Камерној сцени, у Новом Саду.
Ове сезоне, одлуком глумице Марије Меденице, представа се изводи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у хуманитарне сврхе, за помоћ оболеле деце и одраслих.
Приход од играња представе „Неодустајање“ у понедељак 19. фебруара 2024. на Камерној сцени Српског народног позоришта у 20.30 часова посвећен је прикупљању средстава за младог човека из Обреновца, Ивана Радојевића.
Иван се бори са раком бубрега и средства се прикупљају за трошкове операције у иностранству и веома скупе имунотерапије.
Његов брат, Милан је задужен за прикупљање средстава.
„Market nedeljom“, 10. marta u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарно извођење представе „Неодустајање“ у понедељак, 19. фебруара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.